Haber

İYİ Parti’den açıklama: ‘Bankartlarımız engelleniyor’

Partilerin yerel seçim çalışmaları hız kazanırken DÜZGÜN Partisi; Ankara, İstanbul ve İzmir’de yaşayan seçmenlerine yönelik bir duyuru yaptı. Duyuruda partinin seçim pankartlarının asılmasının engellendiği belirtildi.

İYİ Parti’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Normal şartlarda bu sabah kalktığınızda sokaklarda bu boş reklam panolarını değil, DÜZGÜN Partisi olarak başlattığımız seçim öncesi kampanyamızın reklam panolarını görürdünüz. Ama ne yazık ki asmayı kabul ettiğimiz şirket, billboardlar birkaç gündür İstanbul’dan gelen telefonların ağır baskısına dayanamadı… Kampanyamızın içeriğini görenler büyük bir paniğe kapılmak istediler ama bunu yapanlar bir şeyi unuttu.. Biz hangi prensiplerle kurulmuş bir parti olduğumuzu unuttular… İYİ Parti olarak 6 yıldır pek çok engele, pek çok sansüre, pek çok kaygı duvarına karşı çalışıyoruz ama bu sefer ne öğrendik biliyor musunuz? Milletimizin verdiği yetkiyle elde edilen kaynakları kaygı aracı olarak kullanma anlayışı iktidara özgü değildir… İktidarın kurduğu despotik rejime karşı sözlü mücadele veren ana muhalefet partisi, hükümetin baskıcı taktiklerini kopyalayan biri. , kötü bir taklide dönüşmüştür… Demokrasinin askeri olmak, kazık kendi eline gelinceye kadardır… İyilik örneği olmak, köprüyü geçinceye kadardır… Buradan tüm ilgililere duyurulur. : İktidarın uyguladığı sansüre direndik, belediyelerin sansürüne de çok direneceğiz! İktidara boyun eğmedik, taklitlerine de asla boyun eğmeyeceğiz! En iyi adımınızı öne atmayın! Aziz Türk Milletinin takdirine sunuyoruz…”

AKŞENER: SARAY SANSÜRÜNE, BELEDİYE SANSÜRÜNE GEREK YOK!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partinin paylaşımına atıfta bulunarak, “Biz YETER Partisi’yiz! Kurulduğumuz günden bu yana iktidara boyun eğmedik, onun taklidine de asla boyun eğmeyeceğiz. saray sansürüne ya da belediye sansürüne!” söz konusu.

(HABER MERKEZİ)

haber-cameli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu