Yaşam

Come with Ertan Saban ve Devrim Özkan Güçlü Oyuncu Hayat Bilir Gibi Dizisinin Kadrosuna Katıldı!

SHOW TV’nin en sevilen yapımlarından biri olan Gelsin Hayat Bilir dizisi gündemden düşmüyor. Her bölümüyle dikkatleri üzerine çeken yapım izleyenleri ekranlara kilitliyor. Başrollerini Ertan Saban ve Devrim Özkan’ın paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin kadrosuna güçlü bir isim daha katıldı.

Detayları görelim…

21 Temmuz 2022 tarihinde Show Tv’de yayın hayatına başlayan Gelsin Hayat Bilir, ekranların en sevilen yapımlarından biri haline gelmiştir.

BKM imzalı yapım her bölümüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan Gelsin Hayat Bilir’in senaryosunu Gani Müjde kaleme alıyor.

Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu drama ve gençlik dizisinin başrollerini İhtilal Özkan ve Ertan Saban oynuyor.

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi güçlü oyuncu kadrosuna başarılı bir isim daha ekledi.

Sevilen dizide Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açalan, Has Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden ve Ali Berge gibi oyuncular rol alıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre son olarak Sen Çal Kapımı ve Evlilik Hakkında Her Şey gibi yapımlarda rol alan Neslihan Yeldan sevilen diziye dahil oldu.

Sevilen oyuncu Neslihan Yeldan, Gel Bildiğin Hayat dizisinde Özge Özberk’in canlandırdığı ‘Derya’nın ablası Asuman’a hayat verecek.

Ünlü oyuncunun nasıl bir performans sergileyeceği bizler de çok merak ediliyor.

konuyla ilgili düşüncelerin neler? Yorumlara git…

arhavi-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu