Teknoloji

Mortal Kombat 1 Karakter Kadrosu Sızdı

 
Warner Bros. tarafından yayınlanan, Games ve NetherRealm Studios tarafından geliştirilen dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1, karakter kostümü olmadan sızdırıldı. MP1st’in tespit ettiği gibi, bir Reddit kullanıcısı, Mortal Kombat ve Mortal Kombat Leaks alt dizinlerinde kamera hücrelerinin (destek savaşçılarının) tam listesini ve tam karakter setini yayınladı.
 
Oyunun karakter seti Switch aracılığıyla sızdırıldı
 
 
 
Klasik dövüş yapısını bizlere sunmayı bekleyen oyunda çok sayıda dövüşçü bulunuyor ve oyuncular bu dövüşçüleri kontrol etmeyi bekliyor. Oyunda onlarca dövüşçü bulunuyor ve sızdırılan içerikle birlikte oyundaki karakterleri de görebiliyoruz. Reddit’te karakter seçim ekranının tamamını gösteren bir görsel görebilirsiniz.
 
Aynı kullanıcı oyunun Switch versiyonundan da sahneler yayınladı. Burada orta sahnelerde ciddi oranda ekran yırtılması ve takılma yaşandığını belirtti. Bu bağlamda kullanıcı şunları ifade etti: “Şu anda elimde oyunun erken erişim kopyası var. Oyun içinde çok fazla hareket gösterdiğimde ve ekranda çok fazla hareket olduğunda çok fazla gecikme yaşıyorum. Gecikmeden dolayı ekranın ortasını yırtan bir durum da var.”
 
NetherRealm Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros. tarafından geliştirilen, Games tarafından yayınlanacak olan Mortal Kombat 1, 19 Eylül’de PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch ve PC için Steam ve Epic Games Store aracılığıyla piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. 2023.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu