Haber

Galatasaray’ın yıldızı Sergio Oliveira’ya Jorge Jesus’un olaylı sözü soruldu: Çok iyi oyun oynanıyor

Süper Lig’de şampiyonluk için koşan Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Sergio Oliveira, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız, Fenerbahçe ve Jorge Jesus karşısında attığı gollerle ilgili soruları yanıtladı.

“EVİMDEKİ GİBİ BURADAYIM”

Sergi Oliveira “Jorge Jesus’un ‘Bu ligde maçlar sahada kazanılmaz’ sözleri hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, “Haberleri takip etmiyorum. Hocanın ne söylediği hakkında bir bilgim yok. Benim samimi görüşüm, Büyük Lig’de maç çok üst seviyede oynanıyor. Tabii ki konular var. iletişim, pazarlama gibi alanlarda gelişmek… Bu ligde çok iyi oyuncular var.” Sadece tecrübeliler değil, gençler de var. Daha büyük takımlarda oynamak için fırsatlar olacak. 30 yaşındayım, zihinsel ve fiziksel olarak hala iyi bir dönemdeyim. Türkiye’de istisnai bir şekilde karşılandım. Türkiye’yi hem ülke olarak hem de lig olarak seviyorum. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum.” dedi.

“HER MAÇTA GOL GELİRSE MUTLUYUM”

Portekizli yıldız gol atmak için Fenerbahçe’ye aitse, “Mutluyum. Maçı kazanmaya yardım ettiğim için mutluyum. Bu her maç için geçerli. Tabii ki her maçta gol atarsam mutlu olurum.” kibrit.” sözlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu