Yaşam

Camdaki Kız 77. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Gerçeklerle Bir Kez Daha Yüzleşiyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız 76. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hayri, Nalan için her şeyi göze almaya hazırdır. Ancak Sedat, Nalan’ın davranışındaki tuhaflığı fark eder ve Nalan’ın kapısına gelir. Hayri bu durumdan rahatsızdır. Sedat, Nalan’ın yanında olduğunu söyleyince Hayri çok sinirlenir ve Nalan’a “Hadi evlenelim!” der. diyor. Nalan, Metin’in babası olduğunu öğrenir. Camdaki Kız 77. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan gerçeklerle bir kez daha yüzleşir.

Nalan Gerçeklerle Bir Kez Daha Yüzleşiyor!

Camdaki Kız 77. bölüm 1. fragmanında; Nalan, kendisine söylenen saçmalıkları öğrenince adeta yıkılır. Öte yandan Sedat, Nalan’ın Hayri’yle olduğunu zor da olsa Muzo’dan öğrenir. Metin, Nalan’a veda eder. Öte yandan Gülcihan’ın hastalığı ağırlaşmaktadır. Nalan ve Hayri’nin ilişkisini öğrenen Sedat’ın ne yapacağı merak konusu.

İşte Camdaki Kız 77. bölüm 1. fragmanı…

PENCEREDEKİ KIZ 76. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nalan, Hayri’nin Türkan’dan boşanmaması için Hayri ile son bir kez konuşmak ister. Türkan, Nalan’ın Hayri’den ayrılmasından korkmaktadır. Nalan, Hayri’nin çocuklarına ve Türkan’a zarar veremez. Hayri’yi boşanmaması konusunda uyaran Nalan, kararının arkasında durabilecek mi? Nalan’ın peşine düşen Hayri, mahalle ortasında Nalan’a yalvarır. Nalan’ın Hayri’nin evinden ayrılması hem Billur’u hem de Muzo’yu hayal kırıklığına uğratır. Hayri, Billur’un sert konuşmasına başka bir taraf gösterir. Billur, Hayri’ye resmen savaş açar.

Gülcihan’ın hastalığı ilerliyor ve hayati tehlikesi artıyor. Köroğlu ailesi, Gülcihan’ın hastalığıyla yıkılır. Gülcihan’ın hastanede olduğunu öğrenen Nalan, hastanede ölür. Gülcihan’ın sağlığının önemli olduğu Selen’den gizlenir.

Boşanması için Türkan’a baskı yapan Hayri, Nalan’ı kaybetmeyi göze alamaz. Türkan, Hayri’ye dirense de mahkemeye mal olur. Hayri sonunda dediğini yapar ve Türkan’dan boşanır. Hayri’nin boşandığını öğrenen Nalan ne yapacak?

Hayri boşandığı için mutludur ve kendini Nalan’ın evinde bulur. Nalan’la özel bir akşam yemeği planlayan Hayri, Nalan’ı kaybetmemek için elinden geleni yapar. Ancak Nalan’dan yardım isteyen tek kişi Hayri değildir. Nalan’ın evine gelen Sedat, Hayri’yi orada görecek mi?

Camdaki Kız 76. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Nalan, Metin’in babası olduğunu öğreniyor!

tire-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu