İş

Ekonomi ve siyaset gündemi – 13 Mart 2024

1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adliye Meydanı’ndaki Şırnak, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’ndaki Mardin mitinglerinde halka seslenecek.

(Şırnak/13.00/Mardin/15.30)

2- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası’nda İş Dünyası Buluşması’na, ardından iftar programına katılacak.

(Bingöl/16.00/18.00)

2- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ödemiş, Tire, Bayındır, Menderes ve Torbalı’da vatandaşlarla bir araya gelecek, iftar programına iştirak edecek.

(İzmir/11.30-19.23)

EKONOMİ FİNANS

1- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yerköy YHT Garı’nda incelemelerde bulunacak, Sorgun ve Akdağmadeni’nde gar binalarının açılışını yapacak, Sivas’ta bazı ziyaretlerde bulunacak, toplu açılış törenlerine katılacak, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftar programında bir araya gelecek.

(Yozgat/11.15/12.30/13.30/Sivas/15.00-18.35)

2- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, valiliği, Gürpınar ve Gevaş seçim ofislerini ziyaret edecek, halkla buluşacak, yem bitkileri tohum dağıtımına katılacak, Tuşba seçim ofisine, küçükbaş işletmelerine ziyarette bulunacak, sivil dayanışma inisiyatifi ve sektör temsilcilerinin iftar programına iştirak edecek.

(Van/10.30-16.30)

3- Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Bvmw “Zukunftstag Mittelstand” (Orta Ölçekli İşletmelerin Geleceği) etkinliği kapsamında konuşma yapacak, Alman iş insanları ile yuvarlak masa toplantısı gerçekleştirecek, Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve üyeleriyle bir araya gelecek, Almanya – Türk iş dünyası STK temsilcilerinin iftar programına iştirak edecek.

(Berlin)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- İsrail’in abluka altındaki Gazze Şeridi’ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Gazze/Kahire)

pazarcikajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu