Haber

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü vatandaşlarla bir araya geldi

Vatandaşlarla toplantıya gelen Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, “Durmadan, yorulmadan, hız kesmeden Başiskele için çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi ‘Seven sever. Biz de Başiskele aşkımız için gece gündüz çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak ilçenin yemyeşil doğal güzellikleri içerisinde yer alan Aksığın Mahallesi’ni ziyaret etti. Aksığın Mahallesi’nden sonra Tepecik Mahallesi’nde yoldan geçen Yasin Özlü, sıcak çay eşliğinde vatandaşlarla sohbet etti.

Her iki mahalleyi ziyaretinde vatandaşların istek, talep ve önerilerini dinleyen Yasin Özlü, doğal güzellikleri ve tarihi dokuyu koruyarak kentin gelişmesi ve yaşam kalitesinin artırılması için yürüttükleri projeler hakkında bilgi verdi. Başiskele. Başkan Özlü, “Durmadan, yorulmadan, hız kesmeden Başiskele için çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘Seven yorulmaz’. Bizler de işimiz için gece gündüz çalışıyoruz. Başiskele’yi seviyorum, çalışmaya devam edeceğiz. Siz değerli hemşehrilerime bize yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.” – KOCAELİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu