Haber

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Jandarma Teşkilatının 184. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Yardımcısı Osman Hacıbektaşoğlu, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 184. yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Hacıbektaşoğlu yaptığı açıklamada, her türlü tehdide karşı yüksek görev bilinciyle milletin birliğini ve devletin bekasını koruyan, her türlü vahşeti üstlenen jandarma teşkilatının kuruluş yıl dönümünü gururla kutladıklarını ifade etti. vatanı ve bayrağı için görevler.

Jandarma Teşkilatı’nın kurulduğu günden bu yana sahip olduğu temel bilgi, birikim ve özverili mensuplarıyla halkın memnuniyeti için gece gündüz çalıştığını belirten Hacıbektaşoğlu, şunları kaydetti:

“Gücünü malzemeden ve milletimizden alan jandarma teşkilatı, vatanseverliği, iyi eğitimli çalışanları, modern teçhizatı, disiplini, yeteneği ve görev bilinci ile aynı zamanda daha fazlasını da göstererek sonsuz takdiri hak etmektedir. Hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik bedellere sadakat, milletimizin gönlünde ayrı bir yer edinmeyi başarmıştır.Huzuru korumak için terör başta olmak üzere her türlü suça karşı canı pahasına mücadele eden jandarmamız asayiş ve asayişi sağlamak için her zaman milletimizle iç içe olmuş yediden yetmişe halkımızın sevgisini ve desteğini kazanmış, üstlendiği azgın misyonu başarıyla devam ettireceğine olan inancım tamdır. Milletimizin sevgisini ve güvenini kazanmış olan Türk Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 184. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve minnetle anıyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu