Yaşam

Seni Eline Vermem 9. Bölüm Tek Parça İzle Ekran: Seni Eline Vermem Son Bölüm Tek Parça Full İzle

ATV’nin yeni sezon dizilerinden Vermem Seni Ellere dün akşam 9. bölümüyle ekrana geldi. Karadeniz’in hırçın dalgaları gibi bir aşkı ekranlarımıza taşıyan AKN Sinema imzalı Vermem 1 haftaya final yapıyor. Ekranlara erken veda edecek olan “Vermem Seni Ellere” dizisinin yeni bölümünü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; Elemelere Vermem Son bölüm tek kesit tam izleme ekranı…

9. bölümde sizi ellere teslim etmeyeceğim; Mehmet’in aylardır sakladığı gerçekler bir bir ortaya çıkar ve Zeliş her şeyi öğrenmiştir.

Mehmet’in geçmişi bir anda karşısına çıkınca ne yapacağını şaşıran Zeliş, sevdiği kişi tarafından aylardır aldatıldığı gerçeğiyle bir kez daha yıkılır. Öğrendiği gerçekleri sindirmeye çalışan Zeliş ise bir yandan kabullenmeye çalışır.

Mehmet ise geride bıraktığı hayatına devam edip edemeyeceği konusunda bir karar vermeye çalışmaktadır.

Zeliş’e yalan söylemiş olmanın vicdan azabıyla son derece huzursuzdur. Kendini büyük bir yükün altında hissediyor.

Zeliş’in kendini vurduğunu kabullendi ve bu durumu hak ettiğini düşünmeye başladı.

Bundan sonra da birbirini dışlamayan yeni hayatlara uyum sağlamaları gerekir. Ancak Mehmet ve Zeliş birbirlerine o kadar alışmışlardır ki ikisi de zor günler geçirmektedir.

Ancak geri adım atmak istemiyorlar.

Zeliş aşırı sinirli olmasının yanı sıra hayal kırıklığı da yaşamaktadır. Mehmet utanır. Ancak kader ağlarını örecek ve bu ikili mutlaka karşı karşıya gelecektir. Mehmet’in babasını kırdığını düşünen Zeliş öfkeden deliye döner.

Asla soğumayan düşmanlık yeniden alevlenir.

Karşılığında yeni hayatı ve düzeni yıkmak isteyen Mehmet, onu kurup yıkmaya çalışmaktadır. Mehmet ise iki seçeneğin ortasındadır. Ya hayatının tamamen yok oluşunu izleyecek ya da kendinden vazgeçip Zeliş’e kendini affettirecektir.

Seni Eline Vermem Bir önceki bölümde neler yaşandı?

Mehmet ve Hande’nin nişanlandığını öğrenen Zeliş büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Ama içten içe bunun saçmalık olduğuna inanmak istiyor. Gerçeği duymak için kendini Turgut’un evinde bulur. Ancak evde onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Zeliş öyle çarpıcı bir gerçekle yüzleşir ki yaşadıklarına şaşırır. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, Hande’nin bir cümlesiyle Zeliş’in Mehmet’e dair bütün umutları da sönmüştür. Zeliş artık aşkını kalbine gömecek ve Mehmet’i sonsuza dek unutacaktır. Ancak Mehmet’in Zeliş’ten ayrılmaya hiç niyeti yoktur. Kuşlar kulağına Zeliş’in onu hala sevdiğini fısıldarken soluğu Zeliş’le alır. Zeliş, Mehmet’ten kurtulmak için öyle bir yol dener ki bu işin sonunda Mehmet’i adeta ateşe atar. Mehmet’i yanmaktan son anda kurtaran Zeliş, Mehmet’le tekrar baş başa kalmış ve aşk ateşinde kendini yakmayı tercih etmiştir. Ancak Mehmet’in saçmalıkları artık bir bir karışmaktadır. Zeliş geçmişin hesabını sorunca Mehmet için çember daralır. Bu nedenle Mehmet, kendisini temizlemek ve Zeliş’in tüm soru işaretlerini yok etmek için riskli bir plan yapar. Planın sonunda Hande hiç düşünmediği bir duruma düşer. Mehmet ve Zeliş, Hande’nin vazgeçtiğini düşünürler ama Hande eskisinden daha da kırgındır. Mehmet tam kısasa kısas diyerek Mehmet’i büyük bir tuzağın içine çekecekken kimsenin beklemediği bir atak yapar. Bu saldırı ile muhtemelen Mehmet Zeliş’i Hande’nin tüm kötülüklerinden koruyacak ama bunun bedelini ağır ödeyecektir.

Seni Eline Vermem 9. Bölüm İzle Ekranı

ELİME VERMEYİM SON BÖLÜM TEK KESİM TAM EKRAN İZLE

haberagin.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu