Haber

Göztepe ile Altay arasındaki 64. randevu

Göztepe ve Altay, Spor Toto 1. Lig’de pazar günü oynayacakları derbiyle beraber tarihlerinde 64. kez karşı karşıya gelecek. Rekabette Altay’ın üstünlüğü bulunuyor.

Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında İzmir’in iki esaslı kulübü Göztepe ve Altay, 27 Kasım Pazar günü kozlarını paylaşacak. Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak. Lige yeterli bir başlangıç yapamayan iki kadro son haftalardaki başarılı sonuçlardan sonra play-off çizgisine yaklaşmak için alana çıkmaya hazırlanıyor. Ekrem Dağ idaresindeki Göztepe, bu dönem 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 yenilgi ile 17 puan toplayarak 13. sırada yer alıyor. Sinan Kaloğlu idaresindeki Altay ise 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgiyle 18 puanla 10. sırada bulunuyor.

Rekabette üstünlük Altay’da

İki takım, pazar günü oynanacak derbiyle birlikte tarihlerinde 64. maçlarına çıkacak. Göztepe ve Altay arasında oynanan maçlarda, siyah-beyazlıların üstünlüğü dikkat çekiyor. Altay, oynanan 63 karşılaşmanın 26’sında alandan üstünlükle ayrılırken, 24 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Kalan 13 maç ise Göztepe’nin galibiyetiyle sonuçlandı. – İZMİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu