Haber

F.Bahçe Beko Avrupa’da son 3 maçını kaybetti

THY Avrupa Ligi’nin 9. haftasında Sırbistan’da İsrail temsilcisi Maccabi Playtika’ya 78-73 mağlup olan F.Bahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Avrupa’da son 3 maçını kaybetti.

Aleksandar Nikoliç başkent Belgrad’da SporSalonda Maccabi Playtika karşısında ilk yarıyı 8 sayı (46-38) önde tamamlayan sarı-lacivertliler, ikinci yarıda etkisiz kalarak sahadan mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla Fenerbahçe Beko ligde dördüncü kez mağlup oldu.

Belgrad’daki 3 maçı da kaybettik

THY Avrupa Ligi’nin ilk 6 haftalık döneminde sadece Valencia’ya deplasmanda mağlup olan ve 5 karşılaşmayı kazanan Fenerbahce Beko, son 3 maçını ise Belgrad’da oynadı. Sırbistan’da Partizan, Kızılyıldız ve Maccabi Playtika ile karşılaşan sarı-lacivertli ekip, bu 3 karşılaşmada da rakiplerine mağlup oldu.

Eski teknik direktör Zeljko Obradovic yönetimindeki Partizan karşısında üç sezonu önde tamamlayan başantrenör Dimitris Itoudis’in öğrencileri, son periyotta etkisiz kalarak karşılaşmayı 85-84 mağlup etti.

Partizan’ın ardından Sırbistan’ın bir diğer temsilcisi Kızılyıldız’a karşı forma giyen F.Bahçe Beko, bu sezon hem ligin hem de Avrupa’nın en az sayı üreten çabasını sergiledi ve karşılaşmayı 31 sayı farkla 87-56 mağlup etti.

İsrail’in Gazze baskınları nedeniyle Belgrad’da Maccabi Playtika maçını oynayan F.Bahçe Beko, aynı şehirde üst üste üçüncü maçında taraftarlarını üzdü.

Sarı-lacivertli ekip, THY Avrupa Ligi’nde Belgrad’da oynadığı karşılaşmalarda aldığı 4 yenilginin son üçüne engel olamadı.

Evde bileği bükülmemişti

???????

F.Bahçe Beko, THY Avrupa Ligi’nde çıktığı 9 karşılaşmada 4 yenilgi alırken, bu mağlubiyetlerin tamamı deplasmanda oldu.

Valencia, Bayern Münih, Partizan, Kızılyıldız ve Maccabi Playtika ile deplasmanda sadece Almanya temsilcisi Bayern Münih’i mağlup eden sarı-lacivertli ekip, evinde oynadığı 4 karşılaşmada da rakiplerine şans tanımadı.

Sezona EA7 Emporio Armani karşısında evinde galibiyetle başlayan Fenerbahçe Beko, diğer iç saha maçlarında Panathinaikos, ASVEL ve Olympiacos’u yenmeyi başardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu