Haber

Eski eşini 15 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

AYDIN’ın Didim ilçesinde Celal Taşkıran (69), 32 yıl önce ayrıldığı Almanya’da yaşayan eski karısı Kâfi Zorba’yı (69) 15 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, saat 20.30 sıralarında Efeler Mahallesi 1381 sokaktaki bir evde meydana geldi. Celal Taşkıran, 1972 yılında evlendiği Yeter Zorba’dan 1991 yılında sözleşmeli olarak boşandı. Boşanmasının ardından Almanya’ya giden Kafi, her yıl Türkiye’ye geldiğinde Taşkıran’ın Didim’deki evinde kalıyordu. Kafi, kısa bir süre önce geldiği evde akşam saatlerinde eski eşiyle tartıştı. Tartışmanın tartışmaya dönüşmesi üzerine Celal Taşkıran, mutfaktan aldığı bıçakla eski eşini 15 yerinden bıçakladı.

Polisi arayıp ihbarda bulundu

Olayın ardından Celal Taşkıran, öldürdüğü eski eşinin yanından ayrılmayarak polisi aradı. Haber verilmesi üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede Kafi Zorba’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Zorba’nın cenazesi, olay yeri incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Celal Taşkıran gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Taşkıran suçunu itiraf ederek, eski eşiyle her gelişinde tartıştığını ve bu nedenle onu öldürdüğünü itiraf etti.

andirinhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu