Yaşam

David Beckham… ÇOKLU ‘İHANET’ İDDİALARI!!

Dünyaca ünlü eski İngiliz futbolcu David Beckham ve modacı eşi Victoria Beckham, 1999 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Brooklyn, Romeo, Harper ve Cruz isimlerinde dört çocuğu olan ünlü çift, tüm dünyada dikkat çekiyor.

2003’TE ‘İHANET’ İDDİASI

Victoria Beckham ile David Beckham’ın evliliği her ne kadar çökse de çökmedi. Çatışmanın nedeni vatana ihanet iddiasıydı. İhanet söylentileri 2003 yılında David Beckham’ın Real Madrid’de oynadığı sırada ortaya çıktı.

İddialara göre David Beckham, kişisel asistanı olarak görev yapan Rebecca Loos ile yakınlaştı.

İddiaların ilk ortaya çıktığı günden bu yana ‘evden kaçma’ ve ‘öteki kadın’ olmakla suçlanan Rebecca Loos, efsane futbolcu hakkında konuştu dergi Kendi gündemine uygun argümanlar ortaya attı. Bir süredir Norveçli bir doktorla evli olan Rebecca Loos, David Beckham’ın İspanya’dayken eşi Victoria’yı sadece kendisiyle değil aynı zamanda genç bir İspanyol modelle de aldattığını iddia etti.

“VICTORIA ARADI AMA DAVID’E ULAŞAMADI”

Loos şunları söyledi: Kendisi ve Beckham’ın Eylül 2003’te Brezilyalı forvet Ronaldo Nazário’nun Madrid’deki evinde bir partiye gittiklerini söyleyerek başladı.

“Telefonum çaldı, arayan Victoria’ydı. David’i aradığı için üzgündü ama cevap vermedi. Ona kocasının nerede olduğunu bilmediğimi söyledim. Victoria, ‘Lütfen telefonu kapatmayın’ dedi. telefon et ve onu bul” dedi Loos ve şöyle devam etti:

Garip bir istekti ama ‘Tamam’ dedim. Nazário’nun bahçesinden geçerek eve girdim ve üst kata çıktım. David’in korumalarından ikisi bir kapının önünde bekliyordu.

Kadın gardiyanlardan birine “Victoria arıyor” diye fısıldadığında gardiyan David’i almaya gitti.

“ARKADAN YATAK GÖRÜYORUM”

“Geri döndüğünde David de yanındaydı. Buranın bir yatak odası olduğunu ve arkadaki yatağı görebiliyordum. Yatakta genç bir İspanyol model vardı.

Çok kızgındım. “David’e baktım, telefonu ona verdim ve ‘Karınız arıyor’ dedim.”

Çok incindim. Bu çok kötü bir duyguydu ve kendi kendime şöyle düşündüm: ‘Seni aptal aptal.’ Ama David beni tamamen ele geçirmişti, pençeleri üzerimdeydi ve ben onun emrindeydim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu