Haber

Cumhuriyetin 100’üncü yılı Şişli’de coşkuyla kutlandı

Cumhuriyetin 100’üncü yılı Şişli’de coşkuyla kutlandı. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in ev sahipliği yaptığı yürüyüşe binlerce İstanbullu eşlik etti. 29 Ekim coşkusu Maçka Demokrasi Parkı’nda Melike Şahin konseriyle devam etti.

Şişli Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları kapsamında birçok etkinliğe ev sahipliği yaptı. Halaskargazi’deki Şişli Atatürk Konutu Müzesi önünde kortej oluşturan binlerce vatandaş, bayraklarıyla Maçka Demokrasi Parkı’na yürüdü. Kutlamalar Maçka Parkı’nda Melike Şahin konseriyle devam etti.

“7’den 70’e herkes cumhuriyete destek verdi”

Cumhuriyetin 100’üncü yılını coşkuyla kutladıklarını belirten Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, “Bugün gerçekten çok önemli. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını coşkuyla kutluyoruz. Zaten haftalardır bu ana hazırlanıyorduk ve bu an için hazırlanıyorduk. Bu nedenle vatandaşlarımızın coşkusu ve toplumun cumhuriyete olan desteği hepimizi duygulandırdı. Yaşasın Cumhuriyet.” “Yaşasın Atatürk. 7’den 70’e herkes cumhuriyete destek verdi. Bu, Türkiye’nin geleceği açısından çok değerli bir figür. Umarım hepimiz bu güzel ülkede sağlıklı, sorunsuz, savaşsız, barış dolu bir ortamda yaşarız. Bunu cumhuriyete borçluyuz” dedi. . – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu