Haber

Çerkesler Kadir Gecesi Çankaya Belediyesi’nin İftar Sofrasında Buluştu

Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir sivil toplum kuruluşunu iftar yemeğinde ağırlamak, ÇankayaBelediye, Kadir Gecesinde ankarayaşayan Çerkesleri ağırladı.

Çankaya Belediyenin her Ramazan ayında düzenlediği iftar yemeklerine Çerkezler konuk oldu. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde verilen iftar yemeğine katılan Çerkes vatandaşları birlik ve beraberlik sergiledi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi’nde verilen iftar, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel, Cumhuriyet Halk Partisi Küme Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Ankara Çerkes Derneği Lideri Bislan Celoka ve Kafkas Dernekleri Federasyonu. Lideri Prof. Dr. Ümit Dinçer de katıldı.

TAŞDELEN: “DAYANIŞMAYI NE KADAR BÜYÜYORUZ”

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, “1864’teki büyük sürgünden bu yana var olmak için direnen, direnirken her zaman en büyük dayanışmayı gösteren ve Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden asla vazgeçmeyen Çerkes arkadaşlarımızla ne kadar gurur duysak azdır. Cumhuriyet, bayrak ve vatan sevgisi. Bu dayanışmayı ne kadar büyütebilirsek yetmez” dedi.

haber-alaca.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu