Teknoloji

Bu Hediyelerde Hem Teknoloji Hem Aşk Var!

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilinize sadece bir ikram değil, fark yaratan ve hayatı kolaylaştıran teknolojiler sunmak istiyorsanız Anker size eşsiz alternatifler sunuyor.

Sevdiğiniz insanla paylaştığınız her an çok özel, her an çok değerli… Hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, bu anlara bir yenisini eklemek isteyenlere Sevgililer Günü’ne özel hediye seçenekleri sunuyor. Sinema tutkunları için projektörlerden, eğlenmeyi sevenler için yüksek performanslı hoparlörlere, “Onun sesini duymadan yaşayamam” diyenler için kulaklıktan şarj cihazlarına, bu özel güne teknoloji katacak onlarca eser sizleri bekliyor. sevgilisini yormak istemeyenler için ses” ve robot süpürgeler.

Sinema ve müzikten vazgeçemeyenler bu eserlere bayılacak.

Sevgilinizle baş başa film izlemek ya da arkadaşlarınızla parti yapmak artık çok daha keyifli. Dünyanın ilk Android TV cep sineması Anker Nebula Capsule II Akıllı Küçük Taşınabilir Projektör, 720p HD görüntü ve Scan-Speak dönüştürücülerin oluşturduğu yüksek ses kalitesiyle dikkat çekiyor. 100 inç’e kadar manzara yansıtabilen Nebula Capsule II, 1 saniye içinde otomatik odaklama özelliğiyle de fark yaratıyor. Android TV 9.0 özelliği sayesinde YouTube, Hulu, Twitch ve 5.000’den fazla uygulama ile kişiselleştirilebilir.

Anker Soundcore’un yüksek performanslı hoparlörlerinden Rave PartyCast, 80W gücü ile partiler için aradığınız mükemmel sesi sunuyor. Anker Soundcore Rave Party Oyuncu, Tüm arka paneli kaplayan büyük boyutlu pasif radyatörü ile gerçek zamanlı olarak geliştirilmiş derin ve ağır basları ortaya çıkarır. Cihazın 18 saat çalma süresi vardır. Anker Soundcore Küçük 3 Pro Boyutuna rağmen 6W sese sahiptir. Küçük bir hoparlörden asla hayal edemeyeceğiniz bir bas deneyimi yaşatan patentli BassUP teknolojisine sahip Small 3 Pro, suya karşı güçlü kasasıyla sıvılara karşı koruma sağlıyor. Tek şarjla 15 saat aralıksız çalma imkanı sunan cihaz, kesintisiz müzik keyfi sunuyor. Partycast teknolojisi ve Soundcore uygulaması sayesinde her iki hoparlör 100’den fazla hoparlörü kolayca bağlayabilir ve hoparlörlerin ışıkları müzikle dans ederek tamamen senkronize bir ışık gösterisi oluşturur.

Sevgilinizin sesini yanınızdaymış gibi duyun

Sesini duymaktan kendini alamıyorsan Anker’in son teknoloji kulaklıkları tam sana göre! Soundcore Life P3 Bluetooth Kulaklık , Seyahat, Dış Mekan ve İç Mekan modu gürültü önleme özelliği ve güçlü sesi, sevgilinizle sohbet keyfini artırır. 6 mikrofon ve gürültü azaltma algoritması arka plan gürültüsünü ortadan kaldırdığı için sesinizi de karşı tarafa daha net bir şekilde iletir. Tek şarjla 7 saate kadar çalma süresi sunan bu kulaklık, şarj kutusuyla birlikte 35 saate kadar ekstra güç sağlıyor. 20 Grammy ödüllü ses üreticisi tarafından önerildi Soundcore Liberty 3 Pro Bluetooth Kulaklık Öte yandan, ACAA 2.0 özel koaksiyel çift sürücü teknolojisi, yüksek veya düşük frekanslı tüm sesleri net bir şekilde duymanızı sağlar. HearID ANC teknolojisi ile gürültüyü engelleyen ve dış sesleri kulağınıza uyacak şekilde azaltmak için kulaklarınızı ve kulak içi basınç düzeyinizi analiz eden bu üstün kulaklık, tek şarjla 7 saate kadar çalma süresine sahiptir. Şarj kutusu ile birlikte bu süre 32 saate çıkıyor.

210° dönebilen ve benzersiz kulak kancalarına sahip gerçek bir kablosuz egzersiz kulaklığı olan Soundcore Sport X10 Bluetooth Kulaklık, ağır egzersiz sırasında bile hareket etmeden güvenle ve rahatça kullanılabilir. Kulaklık, dinamik akustik sistemi sayesinde orta ve tiz seslerde netliğini koruyor ve 2 kat daha fazla bas sunuyor. Tek şarjla 8 saate kadar kesintisiz müzik keyfi sunan Sport X10, sesleri net bir şekilde duyabilmeniz ve arka plan gürültüsünü engellemeniz için 6 adet mikrofona ve gürültü engelleme teknolojisine sahip. SweatGuard teknolojisi sayesinde suya karşı güçlü olan Sport X10, terin aşındırıcı etkilerine karşı da korunuyor.

Şarjınız asla bitmesin!

Akıllı telefonlar artık hayatımızın vazgeçilmezi… Hayatı kolaylaştıran akıllı telefonlar, aranızda kopukluklar olsa bile sevdiğiniz kişiyle konuşabilmenizi ve yüzünü görebilmenizi sağlıyor. Bu nedenle, konuşurken telefonunuzu desteklemek için kullanılan telefon zilleri, sevdiğiniz kişiyle kesintisiz bağ kurmanıza yardımcı olan powerbank ve şarj cihazları, Sevgililer Günü için anlamlı bir hediyedir. Anker 610 MagGo Telefon Zil Elinizde veya telefonu bırakırken kullanılabilir. Telefon tutucunuzu 360° ve 125° döndürmeniz mümkündür. Güçlü bir manyetik tutuşa sahip olmasına rağmen son derece hafif olan ürün, iPhone 14/13/12 ile de uyumludur. Anker 622 MagGo Manyetik Güç Bankası Telefonunuzu şarj ederken kullanmak isterseniz, rahat bir görüş açısı için iPhone 14/13/12’nizi dik tutan katlanabilir standı ile imdadınıza yetişiyor. Şık ve ince bir tasarıma sahip olan cihaz, Anker’in yeni Mini Cell teknolojisi sayesinde güç ve şarj verimliliğinden ödün vermeden toplam pil boyutunu küçültüyor. 5.000 mAh manyetik taşınabilir şarj cihazı, avucunuzun içine sığan boyutuna rağmen 17 saat ek kullanım süresi sunuyor. Anker 623 MagGo Manyetik Kablosuz Şarj Cihazı iPhone 14/13/12 ve kulaklıklarınızı aynı anda tek bir yerde kablosuz olarak şarj etmenizi sağlar. Anker’in özel Power IQ teknolojisi, VoltageBoost ve MultiProtect teknolojileri ile donatılmıştır Powercore Select 10000mah Taşınabilir Şarj Cihazı Aynı anda iki cihazı hızlı bir şekilde şarj edebilir. Bir cebe sığacak kadar küçük olan cihaz, tüm tablet ve telefonlarla sorunsuz uyumluluk sağlar.

Ev işlerinde sevgilinize yardım edin

Sevgiliniz evi temizlemek için çok zaman harcıyorsa ve yoruluyorsa, eufy Temiz LR30 Hibrit+, onun için mükemmel bir 14 Şubat sürprizi. 2’si 1 arada süpürme ve silme, elektronik su deposu, çok katlı haritalama ve iPathTM Lazer Navigasyon özellikleriyle beklentileri aşan bu akıllı robot süpürge, temizlik sırasında zemine uygun su akışını seçerek fazla su kullanımını ve su bırakmamasını sağlıyor. lekeler. Eufy Clean uygulaması ile size özel saflık ayarlarınızı kaydedebilir ve kontrolünüzü kolaylaştırabilirsiniz. Anker eufy Clean LR30 Hybrid+’daki otomatik boşaltma istasyonu, tozu kolayca gidermek için 25000 Pa güçlü emiş kullanır ve 60 güne kadar el değmeden temizlik sağlar.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

haberbulancak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu